SELVEIERLEILIGHETER
TAKTERRASSE
SELSKAPSLOKALE

fjordlys

Fjordlys er det siste av seks bygg som til sammen utgjør Innseilingå. Altså flytter du her inn i et ferdig prosjekt med alle de fordeler det medfører.

I Fjordlys får du mer enn din egen leilighet. Her kommer også gode møteplasser for deg og naboene. 

JA, FJORDLYS FÅR FELLES TAKTERRASSE

En heistur opp – Byfjorden åpenbarer seg fra den store og flotte takterrassen dere beboere i Fjordlys kan bruke året rundt.

Takterrassen får flere gode oppholdssoner – her kan du være både sosial og nyte alenetid. Det kommer blant annet flere sittegrupper, en fin pergola, hengekøyer, solsenger og mer. Sedumtak og plantekasser lager en fin
grønn ramme rundt det hele.

ET MØTESTED TIL HVERDAGS OG FEST

En ting er sikkert, i Fjordlys klarer du deg fint uten kjempestor stue i egen leilighet – i dette bygget kommer et flott allrom/selskapslokale på bakkeplan.

Dette rommet skal være et lokale som lever, et sted å samles til hverdags og fest. Hva med å invitere til 17. mai-frokost med nybakte rundstykker og champagnebrus?  Rommet kan selvfølgelig leies når du skal feire noe med venner og familie. Gode kjøkkenfasiliteter gjør du kan lage festmaten selv – hvis du vil.

Selveierleilighteter:

Bo selv eller lei ut.

ANDRE PROSJEKTKVALITETER

  • Fjordlys får to egne rom for sykkelparkering, en sportsbod pr. leilighet og to heiser.
  • Parkeringsplasser selges primært til leilighetsstørrelser over 70 m2, men kjøp av p-plass for andre leilighetsstørrelser vil kunne avtales dersom det skulle bli ledig.
  • Det tilrettelegges for lading av elbil, med komplett leveranse av hovedinfrastruktur. Kjøper bekoster selv ladestasjon som kobles på.
  • Hele kaien er i privat eie og kan benyttes til gjesteparkering for fritidsbåter i opp til to døgn.

KLIMANØYTRAL FJERNVARME TIL DIN LEILIGHET

Det leveres fjernvarme fra Byfjordparken Energi AS til produksjon av varme til tappevann og oppvarming av leilighetene. Selve oppvarmingen av leilighetene skjer via konvektor og det blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

UTEOMRÅDENE
BLIR KOMPLETTE

Utbyggingen av Innseilingå ferdigstilles med Fjordlys, som får et eget grønt uteområde på vestsiden av bygget. Her kommer det blant annet sittegrupper med benker og bord, åpne gressflater for aktivitet og avslapning, lekeplass og beplantning.

APPEN HEIME STYRKER DET SOSIALE I NABOLAGET

I Innseilingå får du alle mulighetene i trivselskonseptet Heime, som gjør det enklere å bli kjent, stifte vennskap og bygge et trygt og godt sosialt bomiljø. 

Et viktig virkemiddel i så måte er den brukervennlige Heime-appen som kan brukes til mye forskjellig, blant annet dette: 

  • Du kan invitere til og melde deg på sosiale aktiviteter som tur langs fjorden eller strikkekveld i selskapslokalet. 
  • Du kan opprette eller bli med i interessegrupper – det er helt sikkert flere enn deg som liker et salt sjøbad. 
  • Du kan på en enkel måte sjekke tilgjengeligheten og reservere fellesarealene, for eksempel til selskapslokalet til vinsmaking eller takterrassen til sommerfest. 
  • Du kan legge ut melding om at du trenger å låne en drill, hammer eller kanskje liter melk – til og med be om nabohjelp til å få familiebildene til å henge pent og bent. 
  • Du kan bestille en rekke ulike tjenester, alt fra vaskehjelp til frokost levert på døren, via mobilen din. I noen tilfeller sørger Heime for gode rabatter!