DE GODE NABOENE:
FJORDEN, PROMENADEN,
PARKEN OG BYEN

området

Kun en fjordpromenade skiller Fjordlys og Innseilingå fra Byfjorden. Promenaden tar deg enkelt sørover til Bjergstedparken, Stavanger konserthus og sentrum enten
du går eller sykler.

Nabolaget ellers er godt etablert, med blant annet:

  • Dagligvarebutikker
  • Hyppige bussavganger både sør-og nordover
  • Gang- og sykkelveier
  • Flere treningssentre
  • Offentlige helse- og servicetilbud
  • Barnehager og skoler

"FJORDPROMENADEN"

Med fjordpromenaden like utenfor får du kort vei til bylivet – og kort vei hjem igjen.

kortreiste kulturopplevelser!

Stavanger konserthus er en ledende arena i norsk kultur- og musikkliv med et bredt tilbud året rundt. I Innseilingå bor du såpass nær at du går hjemmefra 10 minutter før forestillingen starter – og du bekymrer deg aldri over parkeringsplass.

En fiskebåt på sjarmøretappen til byens restauranter med nattens fangst. Et par kajakkpadlere som runder Tjuvholmen. Et cruiseskip på vei ut etter landlov i indre Vågen. I Innseillingå får du en fjordutsikt som alltid lever – og leverer.

Kanskje du har en hund som trenger lufting og snusing? Eller er dagen så fin at du vil ta lunsj i det grønne? Spaserturen fra Fjordlys til Bjergstedparken tar bare få minutter. Sommerstid er parken også et sentrum for konsert- og kulturopplevelser.

Gode bussforbindelser!

Fra holdeplassen i Tastagata bruker bussen ca. 6 minutter til sentrum. Med avganger 8-9 ganger i timen i ukedagene og 4 ganger pr. time på lørdager reiser
du enkelt uten bil.

Du spaserer inn til sentrum på litt over et kvarter, uten medvind.